Nieuw asfalt Gronausestraat

De asfaltlaag op de Gronausestraat wordt vervangen. De weg kent op meerdere plekken slechte stukken door slijtage en vorst. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden over de busbaan geleid.

De werkzaamheden starten op 24 april vanaf de Hogelandsingel/Oliemolensingel. Het werk gaat oostwaarts tot aan de Heidevlinder. Tussen 27 april (Koningsdag) tot en met 1 mei (Duitse feestdag) zijn beide rijbanen weer open. De tweede rijbaan (aan de zijde van de Miro) start op 2 mei. Er wordt weer begonnen vanaf de singel tot aan de Heidevlinder.

In de tweede week worden de afslagen naar de Oostweg en de Euregioweg ook aangepast. Deze afslagen zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. De verwachting is dat alle werkzaamheden maandag 8 mei zijn afgerond.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.