Een duurzame Velve-Lindenhof

“Een duurzaam Velve-Lindenhof, daar gaan we voor!”

Zaterdag 23 september is het nationale Burendag. Een mooi moment om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van de wijk. Reimarkt, de winkel voor duurzaam wonen, staat die dag samen met initiatiefnemers uit de wijk Velve-Lindenhof bij winkelcentrum Miro Center. We gaan met bewoners uit de wijk in gesprek over duurzaam wonen. Wat zijn de mogelijkheden? En wat houdt dat precies voor mij in? Dit doen we uiteraard onder het genot van een kopje koffie. “We zien steeds vaker dat er initiatieven over duurzaam wonen uit de wijk komen. Dit juichen wij van harte toe. Het laat zien dat duurzaamheid leeft onder de mensen.”, aldus Michael Breit, adviseur bij Reimarkt. Dit is ook het geval bij de wijk Velve-Lindenhof. Jacob Westra en Henk Smit zijn beide actieve buurtbewoners en willen hun wijk dolgraag verduurzamen. Het liefst zien ze op elk dak zonnepanelen. Samen met Reimarkt willen zij de uitdaging aangaan om hun wijk te verduurzamen. Michael: “Tijdens de Burendag willen we laten zien hoe gemakkelijk verduurzamen eigenlijk is. Voor veel mensen is verduurzaming nog een drempel, maar het heeft alleen maar voordelen. Voor het milieu, het wooncomfort én voor de portemonnee.” Winkelcentrum Miro Center is gevestigd aan de Gronausestraat 207 in Enschede. Tussen 10.00 – 13.00 uur staan wij in de hal bij de Albert Heijn. Je bent van harte welkom. Wij gaan voor een duurzame wijk, jij toch ook?

https://www.reimarkt-enschede.nl/actueel/burendag

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.