Onze wijk Velve-Lindenhof

Onze wijk Velve-Lindenhof

De bomen in een gedeelte van de wijk groeiden niet naar behoren zelfs gingen er bomen dood en zijn er zieke bomen. In en om de Ohmstraat zijn de bomen verwijderd en is de grond afgegraven en afgevoerd en nieuwe grond ingebracht. Binnenkort worden er weer opnieuw bomen geplant.

Twee van de zieke bomen zijn al omgezaagd één aan de Oostveenweg en een aan de van Musschenbroekstraat ter hoogte van Lumen. Hier en daar staan op de bomen een code gespoten L6 of L7 dit zijn zieke bomen hiervoor loopt een onderzoek of deze omgezaagd moeten worden.

Bij het parkje aan de van Leeuwenhoekstraat (water parkje) zijn de bomen die in het asfalt staan  verwijderd dit betreft in totaal drie bomen. De ronde plekken waar de bomen hebben gestaan worden met koppelstones 10×10 in de zelfde kleur als bij de fonteinen opnieuw bestraat. Deze bestrating wordt in cirkels aangebracht en gevoegd met een absorberend voegmiddel. Teven worden er zeven nieuwe een beetje exclusief bomen geplaatst in het parkje hier me hoop de gemeente het nog een mooiere uitstraling te geven.

In het park voor Lumen zijn de prullenbakken omgewisseld voor beschilderde exemplaren.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.