Inloopbijeenkomst bestemmingsplan het Velve Lindenhof – ‘t Wooldrik

Het bestemmingplan “Velve Lindenhof – ’t Wooldrik “ wordt binnenkort geactualiseerd. Het ontwerp van het nieuwe bestemmingsplan is klaar. Hierbij nodigen we u als  inwoner of betrokkene van de wijken uit om het te komen bekijken. Op donderdag 7 juni organiseren we speciaal hiervoor een inloopbijeenkomst. U kunt dan het ontwerpplan inzien en zijn er deskundigen waarbij u terecht kunt met uw vragen.

Datum: donderdag 7 juni 2018.
Locatie: Buurtkamer van Lumen, Velveweg 54 in Enschede.
Tijd: Er is geen programma, u kunt gewoon binnenlopen tussen 16.00 en 20.00 uur.

Dit is het gebied
Het gebied waarop het bestemmingsplan “Velve-Lindenhof – ‘t Wooldrik” betrekking heeft, wordt globaal begrensd door de spoorlijn Enschede – Gronau in het noorden, de Noord Esmarkerrondweg in het oosten, de Stenversweg / Wooldrikshoekweg / Heutinkstraat in het zuiden en de Heutinkstraat / Tegelerweg / Rechterlaan / Oliemolensingel in het westen.

Waarom een nieuw plan?
Eens in de 10 jaar moet de gemeente een  bestemmingsplan actualiseren. In een bestemmingsplan staat welke bestemmingen er allemaal in een gebied mogen zijn. Bijv. winkels, scholen, woningen  etc. Tijdens de actualisatie worden alle ontwikkelingen, beleids – en wetswijzigingen van de afgelopen 10 jaar opgenomen en vastgelegd in het nieuwe, geactualiseerde bestemmingsplan. Voor het eerder genoemde gebied binnen het plan: “Velve Lindenhof –  ’t Wooldrik” zijn alle wijzigingen opgenomen in het concept: het ontwerp bestemmingsplan. Tijdens de bijeenkomst kunt u zien welke wijzigingen er allemaal zijn opgenomen. Zo blijft u niet alleen op de hoogte van de bestemmingen in uw wijk, maar kunt u ook controleren of we alle informatie goed verwerkt hebben. Bent u het niet eens met het ontwerp bestemmingsplan of vindt u dat het beter kan? Dan kunt u officieel een zienswijze indienen. Wilt u daar meer informatie over? Dan helpen we u graag op weg tijdens de inloopbijeenkomst.

Zo kunt u uw mening geven
Lukt het u niet om langs te komen op 7 juni? Geen probleem. Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt  voor iedereen officieel ter visie  vanaf 3 mei tot en met 13 juni 2018.  Wilt u het nieuwe bestemmingsplan inzien? Maak een afspraak via www.enschede.nl. Wanneer u een zienswijze wilt indienen dan kan dit nog tot en met 13 juni 2018.

Wilt u meer informatie over bestemmingsplannen? Kijk dan op www.ruimtelijkeplannen.nl

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.