Wijkspreekuur Velve-Lindenhof naar nieuwe tijd op dinsdagmiddag

logo Lumen

12 oktober 2018

Het wijkspreekuur in Velve-Lindenhof is nog steeds op dinsdagmiddag, maar niet meer om 14.00 uur, maar om 15.00 uur.

Wie zonder afspraak in gesprek wil met wijkagent, woningcorporatie, stadsdeelbeheer of wijkcoach kan elke dinsdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur binnenlopen bij het wijkspreekuur in Lumen. De nieuwe tijd maakt een samenwerking met de wijkwijzer mogelijk.

Geen vraag te gek

Of het nu gaat om hulp bij huis, bij opvoeding, financiën of eenzaamheid, vragen over onderhoud op straat, huurwoning of overlast: geen vraag is te gek. De wijkwijzer met het spreekuur is te vinden in de hal van Lumen. Er zijn aparte ruimtes voor een privégesprek.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.