Wijkspreekuur Velve

Wijkspreekuur Velve – Lindenhof naar nieuwe tijd op dinsdagmiddag

Wie zonder afspraak in gesprek wil met wijkagent, woningcorporatie, stadsdeelbeheer of wijkcoach kan elke dinsdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur binnenlopen bij het wijkspreekuur in Lumen. Het spreekuur was voorheen van 14.00 uur tot 15.00 uur. De nieuwe tijd maakt een samenwerking met de wijkwijzer mogelijk.

Op twee dagdelen is het team van de wijkwijzer Velve-Lindenhof aanwezig in de hal van Lumen. Zij zijn er om inwoners te helpen met allerlei vragen. Vanuit de wijkwijzer en vanuit het spreekuur was er een wens om dit met elkaar te verbinden. De uitkomst is dat de wijkwijzer van dinsdagmorgen naar dinsdagmiddag gaat (13.30 tot 16.00) uur en de partijen van het wijkspreekuur vanaf 15.00 uur aanschuiven.

Geen vraag te gek

Met de samenwerking op dinsdag en de inloopuren op dinsdag- en donderdagmiddag hoeft niemand lang met een vraag rond te lopen. Of het nu gaat om hulp bij huis, bij opvoeding, financiën of eenzaamheid, vragen over onderhoud op straat, huurwoning of overlast: geen vraag is te gek. De wijkwijzer met het spreekuur is te vinden achter in de hal van Lumen. Er zijn aparte ruimtes voor een privégesprek.

This entry was posted in Actueel. Bookmark the permalink.