Ondernemers in de wijk

Ondernemers in de wijk Velve-Lindenhof

Hier uw logo.  Een omschrijving van uw onderneming. En een link naar uw website. interesse mail: webmaster@velve-lindenhof.nl. voor uw gratis vermelding op onze site.

==============================================================

Cafetaria By peter is een gezellig en huiselijke cafetaria waar u terecht kunt voor al uw culinaire wensen.  Door logode ervaring in diverse keukens maak ik veel Snacks zelf en is er elke week een ander weekmenu. Ook verzorgen wij lunches en kinderfeestjes ook voor catering kunt u

Cafetaria/catering By Peterpeters bar

Velveweg 65  7533XE  Enschede  0642147778
www.bij-peter.nl
www.peter-catering.nl

==============================================================

                              Women, wait.

Velveweg 69  7533XE EnschedeImage_png

Facebook: Women, wait.

Hier moet je een keer geweest zijn!

Women, wait biedt: Onze prijzen gaan t/m € 30,00. De maten variëren van maat 34 t/m maat 52-54. Doelgroep tieners tot 80+ Wekelijks hangt de winkel en ons magazijn vol met nieuwe collectie. 

==============================================================logo jpeg

Galvanistraat 31  7533 AX   Enschede   53 – 43 33 967

www.morsinkaudio.nl 

Ga voor professionele geluids-en lichtapparatuur en audiovisuele systemen
  Morsink Audio Service is hét adres in Enschede en omstreken als het gaat om het leveren van licht-, beeld- en geluidsapparatuur in de beste kwaliteit denkbaar. U kunt bij ons terecht voor zowel de huur, aankoop als het onderhoud van professionele licht-, beeld- en geluidsinstallaties voor bijvoorbeeld feesten, (sport)evenementen, presentaties, congressen en vergaderingen. Wij leveren een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige lichtapparatuur, geluidsapparatuur, vergadersystemen, omroepsystemen, ontruimingssystemen, beamers en ringleidingen. Deze zijn zowel te huur als te koop.

==============================================================

Velveweg 73
7533XE Enschede
053-2310727logo_465x320
Welkom bij Pizzeria Pizza Pazza. Via onze website kunt u online uw bestelling doorgeven.
Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw
voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten.
Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken! Wij wensen u een smakelijke maaltijd! 

==============================================================

Velveweg 63, 7533 XE Enschede

Kidsstore 63 is de winkel voor trendy en betaalbare kinderkleding. Sinds half februari 2017 kunt u de winkel vinden in het voormalige pand van Women Wait. Iedere week hebben wij een nieuwe collectie kinderkleding, voor stoere boys en hippe meiden in de maten 92 t/m 176. Ook voor de kleinere dames en heren tot maat 92 zijn er leuke items te vinden bij Kidsstore 63. Voor de kleintjes is er een leuke speelhoek. Wij zouden het leuk vinden als de bewoners van de Velve kennis komen maken met onze nieuwe winkel. Kidsstore 63 hoopt u binnenkort te mogen begroeten. Like onze facebookpagina https://www.facebook.com/Kidsstore63 en u bent als 1e op de hoogte van de leukste acties, nieuwste trends en aanbiedingen.

Website www.kidsstore63.nl en www.kinderkledingnodig.nl